HBC PIETER CALANDLAAN

HBC PIETER CALANDLAAN Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 659 beoordelingen
23 nov 2020 om 19:58 Eten smaakte hard en gesmolten alles moet je zelf erop zetten en die wacht tijd mijn hemel
22 nov 2020 om 1:12 Lekker eten en aardig personeel aan de telefoon!
18 nov 2020 om 19:49 Sorry maar dit was helemaal niks me eten was te koud. Friet was te zoutig en slap. Het werd pas na 2 uur bezorgd. Ga hier wel echt nooit meer bestellen!!! OWHH JAA HET ETEN WAS KAPOT VIES
8 nov 2020 om 21:03 Er staat verwachte bezorgtijd 65 minuten. Maar binnen 30 minuten aanwezig. Plannen kan dus beter, i.p.v. de maximale tijd te geven, zodat je niet te laat kan komen. Hamburgerbroodje was waarschijnlijk op, ander soort brood gebruik niet te eten, doorweek
7 nov 2020 om 20:00 Helaas was het eten te zout. Ik heb om een fanta casis gevraagd maar kreeg een Fernandes tevens heb ik om appelsap gevraagd en kreeg ik capri sun. Friet was te lang gebakken. Geen succes helaas.
2 nov 2020 om 10:08 Kreeg extra drinken vanwege het ontbreken van de speelgoed voor de kinderen. Zeer attent. Voor de rest was de kip lekker warm en heerlijk van smaak. Aardige bezorger. Top!
31 okt 2020 om 4:33 Ongelofelijk. Heb besteld in de openingstijden. Zonder pardon hebben ze me zonder eten gelaten.. heb 2 uur grachten en de bezorger kwam maar niet. Heb de zaak gebelt en ze nemen niet op... Mijn vertrouwen zijn jullie kwijt bestel hier nooit meer!!!
30 okt 2020 om 19:36 Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Het enige wat ik wou vandaag was gezellig met mijn vriendin die ik lang niet heb gezien of gesproken te genieten was onze kip. En wij zitten hier al meer dan twee.... T W E E UUR te wachten om onze bestelling.
30 okt 2020 om 12:55 Was prima
29 okt 2020 om 20:41 Lekker eten en snel bezorgd. Patat was wel beetje slapjes, maar de broodjes zijn verrukkelijk
26 okt 2020 om 21:11 Dit was mijn slechtste ervaring ooit op thuisbezorg. Kadetten worden gebruikt als burgerbrood en zeer slecht eten. Hier bestellen is weg gegooid geld. Hoe kan dit nog op thuisbezorgd staan.