THE BURGERY

Recentebeoordeling


3 sterren uit 934 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Burgery. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 18:49 Het eten was super lekker en de koerier stond al met een kwartiertje voor de deur. Super lekker gegeten en snel ook. Aanrader!
30 nov 2022 om 10:09 Ik bestel hier vaker in de nacht. Top eten top mensen meer heb ik niets te zeggen thnx nog voor de extra drinken kwam goed van pas
28 nov 2022 om 10:17 Ik kreeg honger in de nacht en zag deze plek voorbij komen en dacht laat me het uitproberen. Top eten en snelle bezorging, vaste klant erbij!
27 nov 2022 om 10:12 Goede service, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Eten is lekker warm aangekomen en was weer een verrukkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar
25 nov 2022 om 10:42 De bestelling is nooit afgeleverd naar een uur kwam de bestelling op kan ieder moment bezorgd worden te staan daar heeft het een uur op gestaan en als je probeert te bellen zijn ze niet bereikbaar gewoon OPGELICHT dus bestel hier niks mensen
24 nov 2022 om 11:07 Het eten was lekker, koerier was zeer vriendelijk. Ze gebruiken heerlijk brood niet die spons brood die je overal krijgt
24 nov 2022 om 7:29 Om half 6 in de nacht besteld en binnen 15 min stond de koerier al voor me deur. Beschrijving goed nagevolgd en gebeld op mijn nummer toen de koerier voor mijn deur stond. Nieuwe vaste klant erbij!
24 nov 2022 om 4:17 Eten duurde veel te lang. Kreeg n koude burger met koude frietjes en 4 kleine koude hotwings die 6,50 kostte… voor mayonaise betaald niet gekregen. Drama. Eerste en laatste keer
2 nov 2022 om 20:36 3 uurtjes op de bestelling moeten wachten en het eten was niet lekker. Patat in oude olie en te lang doorgebakken.
26 okt 2022 om 23:56 Gisteren om 4:30 plots honger gekregen (typisch nederlands) even op thuisbezorgd gekeken en al snel kwam ik uit op The burgery alles zag er heerlijk uit maar toch gekozen voor de double cheeseburger menu en wat hotwings. En wat was het heerlijk!!!!
26 okt 2022 om 1:02 Heerlijk gegeten! Broeder binnen weet precies wat ie moet doen kip heerlijk krokant sauzen waren lekker goeie porties voor wat je betaald zeker een aanrader!!!
21 okt 2022 om 11:52 My delivery never came and I did not receive my money back!!! DO NOT ORDER HERE