THE BURGERY

THE BURGERY Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 877 beoordelingen
4 jan 2022 om 8:48 Zoals ik gewend zijn de burgers lekker. Prijs kwaliteit verhouding zoals het hoort. We werden nog netjes gebeld om te controleren of we onderweg waren zodat het met garantie warm afgehaald kon worden. Service dikke 10
23 dec 2021 om 9:00 Ik had liever 0 sterren gegeven. Ik had eten om 19:30uur besteld en ze zeiden achteraf dat ze om 0 uur gaan leveren. Ik heb gekozen voor zo snel mogelijk dus vanaf 20:30 probeerde ik hun te bereiken, na 2 keer niet opnemen, telefoon uitgezet… Thanks
19 dec 2021 om 17:53 2 hours delivery time - it was already cold
15 dec 2021 om 2:54 Ik heb Besteld en ik heb Bij card betaald maar ik heb niks gekregen Tot nu ben ik wakker en toen nu heb ik niks gegeten…
8 dec 2021 om 0:28 Eten was lekker vooral patat met kruiden. Super aardig personeel en eten was optijd
3 dec 2021 om 22:59 Het eten was niet warm toen het aan kwam. Daarnaast was de burger jammer genoeg slap met heel veel saus.
14 nov 2021 om 19:45 It was open at night. However we got no food delivered. Unfortunate, still waiting for my money back.
14 nov 2021 om 4:13 We waited for an hour and ended up having missing items in our order
13 nov 2021 om 20:25 Waiting over 2.5 hours for food (it’s still not here) and no one answering the phone. Terrible service- do not order here - wish I had checked the reviews before ordering as seems like they regularly deliver very late.
23 okt 2021 om 21:57 Patat was te zoutig en heb 75 min gewacht ipv 45
4 okt 2021 om 7:37 Zeer zeker aanrader!! - heerlijk eten , goede service! - mijn als vast klant heb je. Vriendelijke personeel
3 okt 2021 om 1:31 Patat te zoutig helaas Veel te veel saus op de burgers Had een double cheeseburger, maar kreeg een langwerpig broodje