THE BURGERY

THE BURGERY Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 913 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Burgery. Meer weten? Ontdek meer

10 aug 2022 om 15:42 Eten was er na 2 uurtjes nog niet, heb de helft van me bestelling niet eens gekregen kan nergens naar toe bellen nummer werkt niet. Geen aanrader. Niet bestellen hier.
8 aug 2022 om 4:22 Niet voor herhaling vatbaar. Na45 gebelddat wat ikbesteld had erniet meer is,annuleren/geld niet mogelijkNog1 uurgewacht. Grotepatat is20frietjes en ik kreeg niks extra's voor de fout die ze hebbengemaakt. Klantenservicethuisgezorgd mag dit oplossen
28 jul 2022 om 11:38 In totaal bijna 2 uur gewacht op mijn eten. Vervolgens was dat eten bijna koud en niet te eten (zowel qua temperatuur als qua smaak!). Heb het weggegooid. Het restaurant was overigens ook niet te bereiken. Bestel hier niet!
4 jul 2022 om 20:25 bad service.the food has never come . i have been callling them . they don’t answer the phone call . i would like to ask a refund .
28 jun 2022 om 20:22 Eten was te vettig van olie en vergeten mijn saus mee te geven
19 mei 2022 om 8:38 Nooit problemen met deze zaak gehad altijjf lekker op tijd en kapot lekker eten
13 mei 2022 om 0:08 The delivery never arrived, i called many times and the only answer i got was ill see where is ur order... afterwards they said they ring my bell when that never happened. Really disappointed and still waiting for my refund!
11 mei 2022 om 18:38 Heerlijk gegeten. Bestel hier vaker en het gaat nooit mis. Toppers!
2 mei 2022 om 12:40 Belachelijk!!! Voordeur was dicht en we wisten niet waar we moesten afhalen.. het is dat een buurman ons vertelde dat we een achteringang moesten proberen. Hierna kregen we ons eten RAUW!! Patat was NIET gebakken! Alles moeten weggooien. Schandalig!!
1 mei 2022 om 9:21 Binnenkant burger knal rood vlees was niet goed gebakken dankje…
28 apr 2022 om 0:28 I do not recommend it, the food is not of high quality, and the delivery time was 3 hours late..
27 apr 2022 om 23:16 After i call 10 times no one respond? Where is my order very bad service not professional. I advise you to close your restaurant because after a while no one will bay any thing from you. That's called a monument. I have paid 40 Euro where is food